Säljresa i Portugal


Calcais centrum

Tidigare under våren var Martina från Dalecarlia Spa iväg på en säljresa för Kerstin Florian i Portugal. Här berättar hon om hur resan var;

Vi var ungefär 80 personer från Sverige och Danmark som åkte till den charmiga gamla fiskebyn Calcais, väster om Lissabon för att tillsammans diskutera försäljning och byta tips och ideer samtidigt som vi fick njuta av det härliga Portugal! Det var riktigt roligt att få chansen att träffa så många glada och likasinnade människor, det ger alltid mycket! Under resan stod det fantastiska gänget från Kerstin Florian för hög energi och mycket bra information om bland annat de fyra hörnstenarna (motion, hälsosam kost, behandlingar och mental avslappning för en hälsosam livsstil), bra aktiviteter och nyheter som är på gång inom kort. En dag besökte vi även Banyantree spa i Estorill, en by i närheten av Calcais, som har tillgång till thermal vatten i en egen pool som har en läkande effekt. Det var väldigt intressant att se att de bortsett från den "vanliga" spa delen även hade den medicinska delen där läkare och sjukgymnaster tillsammans jobbar för att bota olika besvär och åkommor..
Det är svårt att sammanfatta resan men vi har fått uppleva vacker miljö, fantastisk mat och trevliga människor!

Tack alla på Kerstin Florian för en jätte härlig resa!



Helen Ors Hedman från Swedish Collage of Travel and Tourism och Susanne Ericsson utbildare på Kerstin Florian njuter i solen.

Då vi pratar SPA försöker vi alltid få med de fyra hörnstenarna - så vi passade på att njuta lite extra i morgonsolen under vår Power walk/löprunda!

Kristina Zinardi berättar Kerstin Florians nya produkter och dess innehåll

Fiskebåtarna lägger till i hamnen för kvällen.

Fantastiska byggnader och härliga brisar från Atlanten då vi promenerade i området.

Poolen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0