I kväll gäller det!



Ja, ikväll både gäller det och smäller det! Äntligen är det dags för det historiska Slaget om Siljan! Klockan 17.00 är det nedsläpp i Villa Långbergs utomhusarena och matchen mellan Leksands IF och Mora IK kör igång. Över 16.500 biljetter är sålda och stämningen är redan på topp! Det finns ingen tvekan om att det kommer bli en kanonkväll!
Vilket lag vi håller på? Leksand så klart!


Bild från dt.se

Efter matchens slut kommer Gropen vara fylld av ljus.
År 2005 var första gången Gropen fylldes av ljus, då till fördel för de jordbävningsdrabbade i Kashmir, Pakistan och nu är det dags igen. LIFE - Light It For Everyone är det som arrangerar detta och denna gången med Barndiabetesfonden som insamlingsmål. Idag under eftermiddagen ska 15303 marchaller, som tänds kl 19.00, ställas i ordning och bokstäverna L I F E kommer ha en central plats bland eldarna.
Salka Börjesson Eynon, grundare till LIFE, uppmanar i en intervju i dt.se alla som ska på kvällens utomhusmatch att ta vägen förbi Gropen innan de åker hem. Dels för att beskåda marschallerna men också för att hjälpa till med ett bidrag. Målet för kvällen är att få ihop 150,000 sek och det kommer finnas 140 frivilliga med insamlingsbössor runt och omkring Gropen. Alla pengar som samlas in går oavkortat till barndiabetesfonden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0