Roche


Dag tre på Roches konferens fortlöpte med fortsatt hårt arbete i grupp men kvällen bjöd på något helt annorlunda. Vi möblerade om vår matsal och förvandlade den till en biograf med temat ”Dalecarlia goes American”. Middagen bestod av en härlig hamburgerbuffé och till filmen Sista natten med gänget bjöds det läsk, popcorn och smågodis.


På torsdagen, dag fyra, var det ”Company Day” med samling i vår stora lokal Hjortnäs på förmiddagen och på eftermiddagen var det workshops med 18 grupper utspridda i hela byggnaden som avslutades med en posterutställning. Därefter började festligheterna - ledningsgruppen stämde upp i skönsång ackompanjerade av våra härliga spelmän Leksandslåt & vänner. Efter några låtar i konferenslokalen tågade alla ner till lobbyn där spelmännen underhöll och skapade en hög stämning och tilltugg var framdukat. Fäboknäcke från Leksandsbröd, Gustafskorv och ölen Oppigård från Hedemora, bara lokala produkter. Efter detta fick deltagarna fri tid och många passade på att koppla av på vårt spa inför kvällens håll-i-gång med temat Nyår.
Klockan 19,30 möttes alla för fördrink med mousserande och persikopuré och därefter var det dags att sätta sig till bords. Menyn för kvällen var;
Hummershots med en skalddjurssallad
Kalventrecote med sötpotatispuré och kantarellsås
Liten osttallrik
Punsch och russin Pannacotta med björnbär
något som gick hem hos alla! Under middagen bjöds det på shower/spex och prisutdelningar och vid tolvslaget samlades alla som trotsade kylan ute på vår altan för att utbringa en nyårsskål och titta på fyrverkerier. Sedan fortsatte festen sent in på natten med disco.
Idag fredag har bussarna rullat härifrån med trötta men mycket nöjda gäster.





Vi i personalen vill tacka alla från Roche för en underbar vecka. Det har varit så roligt att ha er här som våra gäster och vi önskar er ett riktigt gott 2011.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0