Roche


Inne i Kåtan

Nu är konferensen med Roche i full gång. Efter en lyckad tågresa med chartrat konferenståg och byte till buss vid Tällbergs station så rullade bussarna in och ett stort gäng glada människor intog hotellet.

Första dagen var förhållandevis lugn med ambitiöst arbete långt in på seneftermiddagen följt av 2-rätters middag och underhållning av "Sigge" i pianobaren. Dag två som skulle bli en lång dag påbörjades tidigt med arbete i grupper som fortsatte hela dagen med pauser för kaffe och lunch. Kl 18,00 var det samling i lobbyn och gänget var tillsagda att ha på sig varma kläder och vara redo på utomhusaktiviteter. Det vankades samarbetsövningar, sparkrace och full fart nerför backen på airboards tillsammans med Lugnetsäventyr. Må bäste lag vinna!
På vår stora parkering hade vi tidigare satt upp en stor en stor kåta och fixat i ordning inför middagen och utanför hade Fredrik Wigg tillsammans med vårt köksteam dukat upp en härlig buffé med massor med läckerheter från ”pannorna”. Vädret var perfekt, inget snöfall och någon minusgrad, och på scenen underhöll trubaduren- och underhållaren Roger Zakrison som efter några timmar ute tog med sig gänget in så de kunde fortsätta festen inomhus. Kvällen vart helt perfekt både vi och Roche är otroligt nöjda.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0