Kurs

Förra Söndagen var vi fem glada från hotellet som satte oss på eftermiddagståget till Stockholm för att gå på en dagkurs. Det var Anneli och Katarina från receptionen/konferensen, Martina från spat och Micke och Maya från restaurangen/baren.


Vi tog taxi från centralstationen till mysiga Villa Källhagen där vi övernattade.

På måndags morgonen tog vi oss in till Citykonferensen där kursen hölls av duktiga och inspirerande Karin och Ola från C/O Business. Programmet bestod av tre punkter - Gästmöte, Försäljning och Gruppdiskussioner och vi fick lära oss mycket om vårt eget beteende och hur det fungerar i relation till andra. Alla beteendetyper har sina styrkor och svagheter och genom att lära sig att snabbt känna igen dem kan man också lära sig hur man ska hantera dem. Vi pratade även om olika situationer som kan uppkomma och hur man kan hantera dem, beroende på personlighetstyp. Det vart en hel dag med serviceträning och merförsäljning, mycket att ta in och tänka på och väldigt givande!


Karin från C/O Business

På eftermiddagen var det dags att återvända hem till Dalarna igenom för alla utom Martina som smet iväg till Arlanda för att ta flyget till Portugal tillsammans med ett gäng som alla jobbar med hudvårdsmärket Kerstin Florian, vilket är vad vi använder oss av på spat. Vi andra kom hem vid 22-tiden, efter en något dramatisk hemresa då tåget körde på en älg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0