Personalresa


Nynäs havsbad

Förra söndagen var det dags för någon som många av oss längtat efter, personalresa! Denna gången var det Nynäshamn och Nynäs havsbad som skulle få besök. På bussen påväg till Nynäshamn var stämningen på topp, och det var ett glatt gäng som var samlat. Det är sällan vi i personalen får tillfälle att umgås utanför jobbet och det blir därför extra roligt när vi får möjlighet att göra någonting tillsammans! Men även fast vi nu hade samlats utanför Dalecarlias väggar så skulle lite nytta göras så ett givande personalmöte på bussen stod först på schemat.

Väl framme checkade vi först in på hotellet och begav oss sedan till deras fina badanläggning där det vankades varma badtunnor och en härlig ångbastu. Några inte alltför blygsamma provade dessutom på att hoppa ner i isvaken... Efter lite skön och välbehövlig relax begav vi oss upp till hotellet igen för lite "tillpiffning" innan det var dags att möta upp hela gänget för fördrink och en god middag i restaurangen.

Kvällen avslutades med musikfrågesport och dans. Tror vi var ett ganska trött och nöjt gäng som somnade frampå småtimmarna efter en riktigt rolig dag.

Måndagsmorgonen inleddes med frukost och därefter föreläsning av "vår egen” Lars Erlman. Våga Vara Vänlig, en föreläsning om bemötande och beteende, jätteintressant! Detta är något vi jobbar med dagligen i alla avdelningar och även något som är en av våra styrkor. Bemötande, flexibilitet och service.

Hemresan tillbaka till Tällberg blev stillsam och vi hann med att se både den första och andra filmen i Twilight-serien.


I bussen på väg mot Nynäshamn


En riktigt god middag på Nynäs havsbad

Ett stort tack till vår chaufför Anders och Siljan Buss för en trevlig åktur, och ett stort tack till oss, personalen på Dalecarlia för ett gott resesällskap och två riktigt roliga och intressanta dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0