Team Picasso


Torsdag till Söndag i förra veckan gästades vi av förra årets silvermedaljörer i tv-programmet Körslaget, Team Picasso. En härligt gäng som förgyllde helgen. Förutom att sjunga tillsammans med vår pianist Manne så hann gruppen även med en hel del aktiviteter.

Tidigt på fredags morgonen åkte de till Orsa för att besöka Orsa Grönklitt, där de möttes av Björn - deras guide och fick dela upp sig i två grupper. Halva gänget provade på lerduveskytte medans andra halvan gav sig ut på vidderna med skoter. Och mitt ute i skogen dyker vinnaren av körslaget 2010, Kalle Moraeus upp på skidor..! Det är verkligen en liten värld vi lever i! Lunchen intogs ute i vildmarken och därefter fick hela gänget en privatguidad visning av björnparken.

Då gruppen kom tillbaka till hotellet berättade dem att björnarna börjat vakna och kika ut från sina iden - ett säkert vårtecken! Kvällen spenderades med bad och relax på vårt spa.



Upplev en spännande mordgåta där skådespelarna är mitt ibland er!
Föreställningen börjar när ni samlas för en drink i salongen och fortsätter under middagen, där ni har de misstänkta till bords. Kanske är det just du som sitter bredvid mördaren..?


Detta är vad gruppen fick uppleva under lördags kvällen. Wall & Vivien var på plats och bjöd på interaktiv teater där en mordgåta skulle lösas. Förvirringen var stor bland deltagarna innan de förstod att den näsvisa "konferensvärdinnan" i själva verket var en skådespelare och inte någon från vår personal. En succé kväll!

Det var en något trött men nöjd grupp som åkte hem mot Västerås i söndags.





Ovanstående inlägg är publicerat med godkännande av Team Picasso.

Kommentarer
Postat av: Lixy

Bra blogg :)

2011-03-11 @ 09:51:42
URL: http://lixy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0