En härlig dag i Tällberg



Vi har en härlig dag här i Tällberg! Den började med åska och ösregn men nu ger oss en underbar sol från en snart klarblå himmel. På hotellet är det är full aktivitet med konferenser från Riksbyggen, Dala Vatten, Domstolsverket och Sandvikens Kommun, och dessutom har vi två elever från Leksands gymnasium som är här under dagen, då de har något de kallar Solidaritetsdagen på skolan.

Solidaritetsdagen är en dag då eleverna får gå ut bland privatpersoner och företag och samla in pengar till barn och ungdomar i Uganda för att hjälpa dem fullfölja sin skolgång. Det är i år sjunde året som Leksands gymnasium anordnar denna dag och alla intäkter går till välgörande ändamål, det är något vi gärna är med och hjälper till med!
De killarna  bl.a gjort här innan lunch var att hjälpa oss fixa med en majstång vi lånat från Hjortnäs byalag - vi ska ha årets första (Sveriges tidigaste!?) majstångsresning här på måndag med Leksands folkdanslag, smörgåsbord och jordgubbstårta!



Veckans fredagstips blir att planera in ett besök hos oss! Varför inte redan imorgon? Sista minuten pris för logi, frukost, 3-rätters middag och fri entré till spat 995:-/person (gäller del i dubbelrum) För mer information och bokning, ring 0247-89100

Välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0