Nu byter vi och börjar om

Nu börjar vi om. Ny bloggsajt, förbättrade funktioner och nya tag med mer frekventa inlägg! Fortsätt att följa oss och se hur vår nya sida ser ut genom att klicka här!

Ursäkta röran, vi bygger om! del. 2

Bloggen kan komma att se lite annorlunda ut ett tag framöver och vi är tacksamma över er förståelse för detta! Det är tillfälligt!

Ursäkta röran, vi bygger om!Vi arbetar med
vissa förändringar gällande bloggen därav bloggtystnaden de senaste dagarna! Förhoppningsvis är vi snart tillbaka (kanske till och med senare idag!!) då med förbättrade funktioner som leder till bättre bloggande!

Så vad har hänt sedan sist? Fullt ös som vanligt men det som känns allra allra bäst, förutom alla nöjda gäster vi haft, är att vi äntligen har snö! Ett vackert snötäcke ligger på marken och igår, 3e advent, fick vi njuta av underbart vinterväder med en sol som värmde som om det vore vår! Att det regnar idag, det bortser vi gärna från....
Hur har ni det i övriga Sverige? Har ni fått någon snö ännu?

På Tegera arena

Som vi skrev i lördags var vi matchvärd för helgens hemmamatch i ishockey då Leksand mötte Örebro. Vi hade innan matchstart satt upp montrar och fixat en härlig hotell- och spa känsla i sparbanksfoajen där vi sedan förutom hejade på Leksand bl.a informerade om hotellet och sålde presentkort till 10% rabatt. Vi hade även en frisbee tävling för barnen där alla som deltog fick varsin frisbee med vår logga på vilket var väldigt populärt! Efter matchen var vi dessutom med och vi utsåg matchens lirare. Det var ett riktigt lyckat event och trots förlust för Leksand med 4-5 var vi nöjda med kvällen och känner att vi fick riktigt bra kontakt med de som kom förbi - vilket var många!

Så här såg det ut där vi stod;
Var du en av de som besökte oss under matchen? Vad tyckte du om vår hörna i foajen? Lämna gärna en kommentar nedan!


Vad lördagen har att erbjuda

Idag möter Leksands IF serieledarna Örebro i en, vad vi hoppas, riktigt bra hockeymatch. Det är vi som står som matchvärd för dagen så självklart kommer vi finnas representerade på plats och heja fram vårt lag! Ni hittar oss i sparbanksfoajen där vi bland annat kommer sälja presentkort till förmånliga priser! Klockan 16,00 börjar matchen, ses vi där?

-----

Om ni vill ha lite inspiration gällande vad ni kan göra innan matchstart så kanske en härlig promenad runt om i Tällbergs by skulle vara något? Idag och imorgon bjuder nämligen butikerna i Tällberg på lite extra julstämning. Med extra öppettider, massor av inspiration och fyllt av fina julklappsförslag kanske det kan vara ett riktigt bra alternativ till julklappstressen som annars brukar infinna sig på diverse köpcentrum.

Trevlig Lördag!

RSS 2.0