Nordic Choice Club

Som de flesta av er säkert redan vet vid det här laget så är vi nu mer medlemmar i Nordic Choice koncernen och har bytt namn från Hotel Dalecarlia till Qualiy Spa & Resort Dalecarlia. I och med bytet, eller ingåendet, så är vi nu även med i Nordic Choice Club. Nordic Chocie club är en medlemsklubb som fungerar som den röda tråden mellan alla de olika hotell som är med i koncernen och förmånerna man får som medlem gäller på alla Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort (där vi är med), Clarion hotels, Clarion Collection och Nordic Hotels & Resort i Norden.

I likhet med många andra förmånsklubbar är korten uppdelade i fyra olika nivåer. Blue, Silver, Gold och Platinum där det är antalet gästnätter som spelar in i vilket kort du har/kan få och det är blue alla startar med. De olika nivåerna har olika förmåner som t.ex.

Medlemsförmåner för blått kort;
-En gratis tidning per boende dag
-Rabattkupong till restaurangen
-Bonuspoäng på restaurangbesök i Norge och Danmark.
-Insamling av Bonuspoäng från första natten
-Förlängd av bokningstid fram till kl 16,00 ankomstdagen utan kostnad
-Tillgång till unika kampanjer och erbjudanden via e-post


Bonusperioden för alla kort startar från och med det datum man blir medlem i Choice Club, och gäller sedan för antalet kvalificerande nätter på alla Choice-hotell i Norden under en tolvmånadersperiod. Kvalificerade gästnätter för respektive kort är; Silver: 10+ nätter Gold: 35+ nätter Platinum: 60+ nätter.

-----

Exklusivt för er som läser vår blogg kör vi från och med idag en Choice Club-drive! Bo två - betala för en, då du blir medlem i Nordic Choice Club! Erbjudandet gäller alla vardagar augusti ut men bokning måste ske nu under v.32. Det finns ett begränsat antal platser för detta, så först till kvarn gäller! Ange referens "blogg" då ni bokar antinger via mail info@dalecarlia.se eller per telefon 0247-89100

För frågor gällande Nordic Choice och/eller Nordic Choice Club kan ni antingen klicka på länken här eller kontakta oss direkt på tel. 0247-89100


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0