Så vad var det som hände egentligen?

Nu har vi dragit ut på detta länge nog. Vad var det egentligen som hände under Vasastafetten i Lördags? Rörigt var det, det kan vi skriva under på men en kombination av försovning, felkörning och funktionärsmissar var det som ledde till att vi inte fick någon placering.

Nu ska vi se, vart ska vi börja...
Daniel som skulle springa vår andra sträcka Smågan-Mångsbodarna hade dagen till ära råkat försova sig något, vilket i sig inte hade varit några problem med det gjorde att han inte hade någon tid till ytterligare missar... Dessvärre lyckades han köra fel på vägen dit och kom för sent till sin start. Då Tommy, som sprang första sträckan, väntat i ungefär en kvart vid skiftet fick han klartecken från en av funktionärerna att springa vidare och ta andra sträckan också, så han gav sig iväg. Fem minuter efter att han sprungit vidare kommer Daniel, redo att ge sig av men vart stoppad. Man får inte ha två löpare ute på samma gång! Samtidigt som Daniel vart stoppad fick Tommy, längre fram i spåret, meddelande av en annan fuktionär att Daniel anlänt och är på väg för att möta honom i spåret. I tron på detta sätter Tommy av tillbaka mot Smågan men möter aldrig någon Daniel, för han är på väg hem igen - eftersom han inte fick springa och Tommy redan hade löpt vidare... Struligt värre!

Då allt detta sker får övriga deltare i laget höra att team Quality Spa & Resort Dalecarlia blivit diskvalificerade och började på grund av detta bege sig tillbaka hemöver. Då de är på väg hem får höra att de kan få göra omstart i Mångsbodarna. Dock hade de flesta vid det laget laddat av så pass mycket att de valde att avstå, men några sprang ändå sina sträckor och vi ger all cred till dem! Bra jobbat!

Ja, det var väl i princip vad som hände.. Hängde ni med? Rörigt värre som sagt och gällande Daniel... Han går nu mer under namnet Daniel GPS Johansson!


Kommentarer
Postat av: Axel

Haha. Hälsa Daniel och resten av köket från killen på Eckerö.

2011-08-25 @ 18:51:49
URL: http://www.ace.dinstudio.se
Postat av: Hotel Dalecarlia

Hej!Det ska vi absolut göra! Trevlig Helg!

2011-08-26 @ 08:12:01
URL: http://dalecarlia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0