Vi fick ett mail...Den 6e augusti i år gick Tällberg Marathon av stapeln. Vi var en av de som var med och sponsrade loppet och fick för ett par dagar sedan ett mail från Michael Reander och Britt-Marie Dahlin, två av dem som var med och arrangera hela evenemanget med lite information om hur det hela gått.

"Hej!

Stort tack för ert stöd i samband med den första upplagan av Tällberg Halvmarathon.

Inklusive minimaran för barn och ungdomar fullföljde totalt 314 stycken av totalt 356 stycken anmälda.
Vi hade förutom vädret dessutom turen att få med några kända löpare såsom Daniel Tynell (Vasaloppsvinnare 3 ggr) samt Jonas Budd (en av världens bästa ultralöpare) vilket gav loppet extra uppmärksamhet bland idrottsfolk, motionärer och i media.

Under tävlingsdagen och dagarna innan hade vi en ovärderlig hjälp av bybor och funktionärer. För er som inte hade möjlighet att vara på plats kan vi informera om att nästintill alla bybor var på plats runt banan och hejade vilket uppskattades mycket av löparna.

Vi som arrangörer känner oss nu mycket motiverade att utveckla detta vidare tills nästa år."

Det är alltid roligt när ett evenemang blir lyckat och detta var verkligen en fest för hela byn, precis som ni kan läsa i utdraget från brevet ovan! Vi var några som representerade hotellet under maran med ett helt okey resultat! Är ni nyfikna på vart vi hamnade kan ni se alla resultat här. Där kan ni också gå in och anmäla er till till nästa år, då de redan nu öppnat för nya anmälningar! Det är tufft - men riktigt roligt! Vi har dock inte anmält oss ännu, utan fokus ligger just nu på Vasastafetten där vi ska vara med och tävla! Mer om det kommer i ett senare inlägg!

-----

Glöm inte bort att ni t.o.m kl 12,00 idag kan gå in och kommentera här i bloggen, och skriva vad ni uppskattar lite extra då ni ska iväg på kräftskiva. Vi kommer att lotta ut en vinnare som får hemskickat ett presentkort med ett värde av 300 sek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0