Slaget om Siljan

Vi skrev ju ett inlägg tidigare i veckan om att det behövs funktionärer till utomhusmatchen Slaget om Siljan. Värt att nämnas gällade detta är ju självklart också att det går att boka boendepaket med biljett hos oss inför detta!
2300 sek per person i huvudbyggnaden inklusive ståplatsbiljett med transfer till och från matchen, del i dubbelrum över helgen 25-27/2, frukostbuffé och fri entré till vårt spa. Ett annat alternativ är att boka boendet i vårt annex Allégården, då är priset 1900 sek per person.

Intresset för matchen är riktigt stort vilket är jätte roligt och vi räknar med fullbokat hotell! Arenan som just nu byggs upp för denna historiska händelse kommer ha 20.000 ståplatser och vara belägen på baseballplanen norr om Tegera arena (fd. Ejendals arena). I samband med matchen kommer det även vara fullt av aktivteter både vid utomhusarenan, i Tegera arena och runt om i Leksand. En riktigt stort event som vi alla med spänning ser fram emot!

För bokning eller vidare information kan ni kontakta vår reception antingen per telefon, 0247-89100 eller via mail [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0