Underbara TällbergVilken dag det varit! En helt underbart härlig sommardag med hela 28 grader i skuggan och en lagom ljummen bris dagen igenom, perfekt "torkväder" var det någon som sa.. Och nog har det hängt väldigt mycket tvätt på sträcken i gårdarna här runt om i Tällberg.

På hotellet har det dock varit full fart! Först med ut-check, sedan med in-check följt av middagsservering. Vi är fullbokade för natten och tre stora bussgrupper har vi haft för middag, men nu är det lugnt och stilla då nästan alla lämnat hotellet för kvällen. Det är konsert på Dalhalla med duktiga Marlena Ernman som lockar! Det är faktiskt bara gästerna från fyra av alla våra 96 rum som är kvar på hotellet!!

Vi passade på att ta lite fotografier över hotellområdet från hur det såg ut idag strax efter lunch. Nog har vi det väl fint!?Vi hoppas på en fortsatt vacker kväll, en underbar föreställning för dem som är där och en riktigt Trevlig helg till er alla!

-----

Glöm inte bort vår tävling med chans att vinna en övernattning för två hos oss!? Klicka här för mer information om hur du deltar, sista datum för bidrag idag! Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0