Tomoku House - Garden Party



Igår hade vi ett stort "Garden Party" hos oss utanför hotellet. Det var företaget Tomoku Hus som firade 20 år och hade tillsammans med oss anordnat en stor fest med härlig grillbuffé som vi dukade upp i trädgården. Till en början såg det lite oroväckande ut då molnen hopade sig och regnet föll i både Leksand och Rättvik men tack och lov klarade vi oss och solen sken hela dagen! Det vart en riktigt lyckad tillställning med massor av positiv respons och efter kvällen berättade Nina i restaurangen att det även hade varit lite extra roligt för dem i personalen då de fick jobba med lite mer utmanande beställningar -  som de genomförde galant! Kul!





Idag under dagen fick vi även ett mail till hotellet från de ansvariga för festen på Tomoku Hus - där det stod "Tack så mycket för en härlig eftermiddag hos er. Allt fungerande väldigt bra, mat (som var en riktigt höjdare), dryck och ett fantastiskt väder. Trevlig personal. Tack från Tomoku hus"



Ett stort tack till Tomoku Hus för att ni valde att lägga ert event hos oss - Det glädjer oss att ni är nöjda! Välkomna åter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0