Quality Spa & Resort Dalecarlia- En hälsning från Katrin Strandell


"Avtalet är först och främst en god nyhet för Dalecarlia och för våra gäster, men även för destinationen Tällberg" berättar Katrin Strandell, VD för Hotel Dalecarlia

Från och med första Juli nu i år blir Hotel Dalecarlia blir en del av Nordic Choice koncernen och byter namn till Quality Spa & Resort Dalecarlia. Vi kommer fortsätta vara samma hotell och arbete i samma anda men med nya möjligheter!

– Jag är väldigt nöjd och glad över att detta är klart, säger Dalecarlias VD Katrin Strandell, det har varit en process som pågått i ungefär ett år. Vi kommer att fortsätta driva vårt hotell på samma sätt som tidigare, alla de värden vi står för finns kvar. Det som skiljer är att vi får en starkare plattform och ett bredare kundsegment, viket gör att vi får en ökad och mer jämn bokningsvolym. Att vara en del av en koncern innebär flera fördelar. Vi får bland annat tillgång till hela koncernens logistik och organisation med allt vad det innebär i samordningsfördelar, bättre inköpspriser och så vidare. Dessutom kommer vi att få större möjligheter att samarbeta med andra hotell i Sverige och på utlandsmarknaden.

Med Nordic Choice Hotels i ryggen hamnar vi i ett etablerat och mycket professionellt sällskap, totalt finns ett 170-tal hotell och 9 200 anställda i koncernen. Vi kan genom detta känna en annan trygghet i det vi gör och samtidigt fortsätta utvecklas i den riktning vi vill – utan att behöva göra avkall på vare sig vår identitet eller vårt redan starka varumärke.

Rent praktiskt innebär detta att Hotel Dalecarlia blir ett franchisehotell till Nordic Choice Hotels vilket innebär att vi från och med detta kan erbjuda en ännu större kombination av spännande upplevelser och aktiviteter vilket känns jätte roligt! I veckan kommer vi i personalen påbörja våran utbildning och vi se alla fram emot att få ta del av detta och få lära oss mycket nytt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0