Studentbal på hotellet



Igår hade vi bal här på hotellet! Det var årets studenter på Leksands gymnasium som intog våra lokaler, och det var en riktigt härlig fest! Detta skrev Carina från receptionen igår kväll strax efter att alla elever och lärare anlänt;
"Det var med dunder & brak som vi hälsade studenter, föräldrar & vänner välkomna till Dalecarlia & den årliga examensbalen !! Precis när den första limousinen sakta rullade in framför entrén så kom det ett ösregn som höll i sig i över en timme! Himlen lystes upp av blixtar & åskan dundrade fram över Siljan. De vackra balklädda tjejerna fick skynda sig in - via den röda mattan - innan de vackra håruppsättningarna blev förstörda av regnet.
Släkt och vänner trängdes under färgglada paraplyer samtidigt som de tappert försökte hinna med att ta ett foto av de vackra paren som anlände i mullrande amerikanare och smäckra sportbilar.




I lobbyn stod Jacob och hans kollegor beredda att servera 250 studenter en god fördrink till vacker fiolmusik. Det minglades hej vilt och paren fotograferades ett efter ett i en uppställd fotostudie på plan 2 innan den goda middagen och den efterföljande dansen tar  vid. Det kommer nog firas och festas till långt in på småtimmarna så utanför kan det blixtra och dundra bäst det vill..."

Vi tackar Leksands Gymnasium för att de valde att ha sin studenbal hos oss i år igen, och vill även passa på att önska alla glada studenter Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0