Vinnaren av månadens tävlingNu är det
dags att utse vinnaren av månadens tävling! Återigen har vi fått in en mängd bra bidrag och som alltid har det varit riktigt roligt och intressant att läsa igenom era förslag till oss - men dessvärre kan inte alla vinna.. Skilnaden med månadens tävling är att vi kommer att ge ut ett första-, andra- och tredjepris vilket känns jätte kul!

Vinnaren denna gång är Sandra Tångström - Ett stort grattis till vinsten på 25% på valfri paketbokning! Det Sandra ville läsa mer av här på bloggen är hemmaspa-tips, saker som man själv kan göra för att få en härlig Dalecarlia känsla hemma. Och självklart ska vi fixa det!

Andrapristagaren som får 15% på valfritt paket hos oss är Katarina Hvittfeldt, Karlstad som vill läsa mer om Tällberg och dess kultur med bland annat matspecialitér, de vackra husen, lokala konstnärer - detta tillsammans med stämningsfulla bilder. Grattis!

Till sist har vi vår tredjepristagare som får 10% på valfri bokning som vill ha fler enkla tips på t.ex en romantiskt helg eller sport helg där vi ger förslag på vad vi kan erbjuda här på hotellet och vad som finns att göra runt om - där vi lägger upp exempel på hur man kan få en perfekt vistelse! - Marit Beronius, Älvdalen, Grattis!

Presentkort kommer på posten!

Till er som inte vann denna gång, nästa månad tar vi nya tag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0