Vinnaren av Novembertävlingen är utsedd

Nu har vi gått igenom alla de roliga bidrag vi fått in till November-tävlingen och lottat fram tre pristagare! Första pristagaren som vinner ett presentkort till ett värde av 1000 sek är Peter Larsson, Stockholm. Ett stort Grattis till dig!

Peter Larssons vinnarrim;
"Till dig min vän i juletid, ger jag något som komma att ge sinnesfrid. En gåva i kuvert - se till att åka tvärt, på semester till ett hotell fyllt av gäster. Gör där vad du själv känner men ta gärna med en av dina vänner. Må bra och kom tillbaka gla'. Utvilad och nöjd, upplev julen med fröjd!"

Andra pris går till Julia Hansen, Örebro som får ett presentkort till ett värde av 500 sek och tredje pris går till Ida Park, Leksand som vinner ett presentkort till ett värde av 250 sek. Stort grattis även till er! Alla presentkort är giltiga på Quality Spa & Resort Dalecarlia. Vi kan även konstatera att det är Facebook som spridit vårt budskap allra bäst, tätt följt av hemsidan. Kul att veta!


Vi vill även passa på att tacka er andra som skickat in era bidrag, som vanligt är det nya chanser till vinst nästa månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0