Bare MineralsVisste ni att vi börjat med MakeUp från BareMinerals nere på vårt Spa?
Förra fredagen, 21/10, hade vi releasekväll med makeuprådgivning för våra nya produkter och de som besökte oss då var väldigt nöjda! Dock är det många som ännu inte vet vad mineralmake innebär och vi hoppas att fler kommer få upp ögonen för detta framöver.

Mineralbaserad MakeUp är något som kommer allt mer och som slagit stort de senaste åren med ett flertal olika märken som tagit sig in på marknaden. BareMinerals som vi valt att ta in och jobba med är ett av de ledande sminkmärkerna och är kan stoltsera med att vara marknadens renaste mineralmakeup och består enbart av 100% mineraler! Detta innebär att produkterna är helt fria från konserveringsmedel, parfym, mineraloljor, parabener och andra kemiska ingredienser som kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är inte testade på djur.

Vi är först i Tällberg med att kunna erbjuda denna typ av produkter, något vi är väldigt stolta över och vi berättar gärna mer om hur det fungerar! För mer information om BareMinerals är ni välkomna in till oss på Spa eller klicka här för vidare läsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0