Melodifestivalen 2012 kommer till Leksand!

Igår klockan 14,00 stod det äntligen offentligt; Melodifestivalen kommer till Leksand! Det är tredje gången sedan 2002 Leksand får äran att hålla i evenemanget - något som betyder mycket för hela kommunen!

Katrin Strandell, VD på Quality Spa & Resort Dalecarlia är en av de som varit med och kämpat för att få tillbaka Melodifestivalen till hemorten säger - Vi är stolta och glada över att åter igen få uppleva trevliga dagar tillsammans med alla som arbetar i och kring Melodifestivalen 2012 nu i februari. Och dessutom är det jätte roligt att Dalecarlia för tredje gången kommer få stå som värdhotell för artisterna och produktionsarbetarna!

Att Leksand åter får chansen att hålla Melodifestivalen, ett av Sveriges absolut största nöjesevenemang, visar att vi här på orten och speciellt arrangörerna på plats har det som krävs för att kunna leverera vid stora event och det är något som förhoppningsvis kommer gynna hela Leksands näringsliv. Det känns självklart super kul för oss som hotell, men lika mycket som ortsbor då vi gissar att detta kommer bli en stor folkfest!

Den 18e Februari 2012 avgörs Melodifestivalens tredje deltävling i Tegera Arena och vi kommer självklart vara där! Kommer ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0