Vinn biljetter till Ladies Night och vimla med artisterna!Nedräkningen inför helgens stora händelse för traktens kvinnor har börjat på riktigt. Nu på lördag 1/10 kommer Ladies Night till Tegera Arena i Leksand och bjuder upp till fest! Reglerna för kvällen är enkla - Bara killar på scenen och bara tjejer i publiken! Vi står som värdhotell för artisterna och alla de som arbetar med- och kring showen och har därigenom fått möjligheten att kunna erbjuda exklusivt mingel med artisterna innan föreställningen! Martin Stenmarck, Brolle, Frank Andersson, Anders Timell och Thomas Järvheden kommer alla att vara där, för att träffa och prata med er!

I samband med detta kör vi från och med idag igång en tävling där en av er har möjlighet att vinna: 2 biljetter till föreställningen med varsin 3-rätters middag hos oss innan showen och självklart även medverkan vid artistminglet! Det enda ni behöver för att vinna är; Skriva in till oss och berätta vad du tycker att vi kan göra för att bli bättre som hotell. Komma med förslag om förändring. Vi strävar hela tiden efter att ligga på topp - att vara bäst! Och för att vara det, för att kunna ger er det ni söker och vill ha behöver vi er hjälp! Skicka in era förslag till blogg@dalecarlia.se och märk mailet med Ladies Night senast kl 12,00 på Torsdag 29/9 då vi kommer lotta fram vinnaren!

Lycka till!


-----

Glöm inte bort att även månadens tävling är igång! För att se vad som gäller för att delta i Septembertävlingen, klicka här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0