Välkomna till Hotel Dalecarlias blogg!

Hotel Dalecarlia i Tällberg, konferensanläggning och Spa är ett klassiskt fyrstjärnigt hotell med genuin Dalaatmosfär.Hotellet är naturskönt beläget, högt på en kulle med en vidunderlig utsikt över Siljan. Här finns många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på skönhetsupplevelser året runt.


Här kommer ni enkelt kunna få tillgång till vad som händer på hotellet. Bilder från våra olika konferensaktiviteter, uppdateringar om nya spa-behandlingar, ständig information om förändringarna som sker på hotellet och självklart även alltid en heads-up gällande våra rabbaterade priser.

 

Väl Mött,

Personalen på Hotel Dalecalia.


Kommentarer
Postat av: LugnetsÄventy

Grattis till en snygg blogg och kul att ni är först i Tällberg med detta,(tror vi).



Vi på Lugnets Äventyr som levererar många av era Outdoor-events önskar er lycka till med er satsning på bloggen och era fantastiska gäster en trevlig vistelse på hotellet.



Er gästfrihet och vårt spännande och roliga koncept "utanför" konferenslokalen kommer att göra alla tillfredsställda och nöjda med konferensen, det är vi övertygade om



Med vänliga hälsningar



Lugnets Äventyr



PS:

Bokningar av aktivitet gör ni via Dalecarlias konferensbokning

DS

2010-11-18 @ 18:28:45
Postat av: Jan Blomström

Hur kul som helst att ni är igång!

Tips att göra tydliga "gästutrymmen" där det blir lätt att delge intryck och erfarenheter från sin vistelse hos er... :-) /Jan Blomström

2010-11-23 @ 12:45:36
URL: http://www.prolead.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0