Ordspråk

Här om veckan fick Anneli en bra idé på ett nytt ordspråk. Det var då hon checkade ut en gäst från hotellet och frågade om dem haft det hos bra hos oss. Vilket dem hade haft - allt var bra förutom sängen. Jaha, oj! Det var tråkigt att höra svarade Anneli, var på gästen säger - Jo det var ju en sån där tempurmadrass och jag sov inte så bra på den. Jag har problem med ryggen och vi har pratat i åratal om att köpa just tempurmadrasser. Men nu har vi fått prova på det och vet att vi inte ska köpa några, så vi är jättenöjda i alla fall!

På Dalecarlia har vi ett fåtal rum med tempurmadrasser och kuddar. Vi har valt att använda oss av TEMPURs produkter på grund av dess storhet på marknaden, ofta för folk med just nack- och ryggproblem. Madrasserna formar sig exakt efter din kropps konturer och dess position, vilket ger nacke, rygg, axlar och ben precis det stöd som behövs och trycket fördelas jämnt över hela kontaktytan mellan kroppen och madrassen.

Efter att gästerna åkt kunde inte Anneli riktigt släppa vad kvinnan hade sagt, och hon började fundera på om man inte kunde komma på något, ett ordspråk som passar in i liknande situationer. Detta vart resultatet;

Även de negativa erfarenheterna berikar livet och fyller oss med insikt
så att vi sedan kan göra de egna val som berikar oss!



Har ni något eget ordspråk eller någonting ni brukar säga i någon viss situation?
Dela gärna med er till oss genom att lämna en kommentar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0