En hälsning från Nina...



Duktiga Nina från
restaurangen skickade några bilder tillsammans med en text till oss som hon skrivit i måndags -

"Igår kom snön på riktigt, som vi har längtat. De populära bockarna från förra året har kommit på plats och första advent firades med ett tänt ljus i går. Nu håller vi på att julpynta hotellet för fullt. Fler bilder och detaljer kommer under hela december. Ni vet väl om att vi har ett av Dalarnas mysigaste julfirande? Tycker vi själva i alla fall! Tid för glädje."

På bilden ovan kan ni se hur julen börjar ta plats i lobbyn med ljusstakar i fönstren och dekorationer på receptionsdisken. Ännu är inte granarna på plats men de kommer! Och på bilden nedan kan ni även se lite av den nu försvunna snön på de fina julbockarna av Karin Stigsdotter utanför entrén.



Fick en efterfrågan i en kommentar här på bloggen gällande bilder på hur det såg ut hos oss i måndags. Tyvärr är detta den bästa bilden på vädret vi åstadkom. Men man kan i alla fall se reflektionen på den blå himlen i fönstret och lite snö på marken.. Bättre än inget!? Lovar att vara mer på hugget med kameran till nästa snöfall!

Är det någon av er läsare som lyckades få en fin bild på måndagens vackra väder? Maila gärna den till oss på [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0