Rättviks marknad


Bilder från Rättviks marknad, våren -11

I helgen är det dags för Rättviks marknad igen! En marknad som hålls i Rättvik två gånger per år och som blivit till en av Sveriges största! Kanske kommer ni ihåg att vi skrev om detta i våras? En helg per vår och en per höst går den av stapeln och är ett alltid lika välkommet evenemang som lockar både ortsbor och långväga gäster. Man kan självklart hitta allt ifrån fina vantar och varma strumpor till Langos och hallonmunkar att fynda och äta på, dessutom hålls massor av roliga aktiviteter för barnen.

Har ni ett besök till Rättvik inplanerat till helgen? Varför inte kombinera detta med ett besök hos oss!? Passa på att njuta av avkoppling i vårt spa efter marknaden, följ upp med en 3-rätters middag i restaurangen och avsluta sedan kvällen i pianobaren där duktiga Jocke Camming spelar. - Vi har fortfarande lediga rum kvar nu mellan lördag och söndag, 8-9/10, och erbjuder dessa till riktigt marknadspris! 450 sek/person/Allégården eller 650 sek/person/huvudbyggnaden (ord. pris 595/795 sek/pers) inklusive logi, fri entré till vårt spa, underhållning i pianobaren och stor frukostbuffé. För mer information och bokning, kontakta oss på tel. 0247-89100

Vi hoppas nu på riktigt härligt höstväder med skön temperatur och strålande sol till helgen så marknadsbesöket blir ännu trevligare!

Marknadens öppettider är Fredag - Lördag, 9 - 18 och Söndag 9 - 16

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0