Provsmakning
Senare idag kl 15,00 ska vi i personalen få ta del av och prova på vår nya helgmeny som har premiär ikväll. Förvänta er en recension tillsammans med lite bilder senare under dagen eller imorn! Tills vidare får ni kika på hur vår nya meny ser ut och avundas!
Helgmeny från 26/8
Förrätter
Consomme på Havskräfta med dillpannacotta och parmesanflarn
Anklevermousse med rödlökschutney och surdegsbröd smaksatt med valnötter och lakritsrot
Rimmad röding med gravad citrus, picklade grönsaker samt puré på svartrot
Dala inspirerad tapastallrik (ost och charketurier med tillbehör)
Vegetarisk rödbetscarpaccio med chevrecréme, rostade pinjenötter samt rödlökschutney
Varmrätter
Grillad regnbågslax och halstrad pilgrimsmussla serveras med saffransskum och puré på mandelpotatis samt säsongens grönsaker
Majskycklingfilé med bacon och örter serveras med sparrisfylld ravioli och parmesansås
Kalventrecote serveras med butternutpumpa, portvinssky och potatisterrin smaksatt med västerbotten
Helstekt Älginnanlår serveras med ragu på sidfläsk och högrev, selleripuré och murkelfräs
Vegetarisk sparris och ricotta fylld färsk ravioli serveras med grillad zucchini och sparris
Efterrätter
Semifreddo på blåbär och mandel serveras med hembakad kubb
Dalecarlias egen inkokta trädgårdsfrukt samt körsbär serveras med likörgrädde och nötter
Vitchokladmousse med havtornsgelé samt knäckflarn
Ananasrulle med kokosglass samt ananassirap
Gruyére med nyponmarmelad och Dalecarlia knäcke
----
För bordsbokning, kontakta vår hovmästare på 0247-89372