Vår nya meny
Igår hade vi premiär för vår nya meny som vår duktiga köksmästare Marie satt i hop. Vi i personalen hade turen att få komma på en liten provsmakning innan det var dags för gästerna att anlända och jag passade även på att be Marie om en kommentar eller text till bloggen vilket hon självklart ville bistå med!
"Ramslök, sparris, rabarber, vårlök och kalv är några av smakerna som står på vår nya meny och till detta har Petra hittat roliga dryckes kombinationer. En kombi som jag personligen ser fram emot att prova är choklad-öl tillsammans med hjort! Låter riktigt spännande. Just nu är köket upp-och-ner vänt och kaoset är totalt men det är som det ska vara inför ny service och vi ser ljuset i tunneln! Hoppas ni alla planerar in ett besök hos oss och provar på några av våra nya smaker!
-Marie, och alla glada i köket"
Kockgänget
Krabbkaka smaksatt med chipotle serveras med grönsaksdumpling och soyareduktion
Toffeepaj serveras med bananglass och vispad grädde
För att boka bord kan ni antingen ringa 0247-89372 eller maila till [email protected]
Välkomna!
"Ramslök, sparris, rabarber, vårlök och kalv är några av smakerna som står på vår nya meny och till detta har Petra hittat roliga dryckes kombinationer. En kombi som jag personligen ser fram emot att prova är choklad-öl tillsammans med hjort! Låter riktigt spännande. Just nu är köket upp-och-ner vänt och kaoset är totalt men det är som det ska vara inför ny service och vi ser ljuset i tunneln! Hoppas ni alla planerar in ett besök hos oss och provar på några av våra nya smaker!
-Marie, och alla glada i köket"
Kockgänget
Vår nya meny, fr.o.m 1 April
Förrätter
Soppa med ramslök serveras med confiterad anka och parmesanchips
Paj med västerbottenost serveras med rökt regnbågslax, créme fraiche och hackad lök
Krabbkaka smaksatt med chipotle serveras med grönsaksdumpling och soyareduktion
Råbiff på kalv serveras med klassiska tillbehör samt Dalecarlia knäcke
Varmrätter
Ångad makrill med vårens primörer samt hummer- och chili consomme
Grillad Majskycklingfilé serveras med lasagne på savoykål och Karl-Johan svamp samt tomatsky
Ölbrässerad oxkind serveras med fläsksida smaksatt med aprikos och äpple samt persiljerotspuré
Hjortrostbiff serveras med gräddig lingonsås, sötpotatis- och morotsterrin samt balsamvinägerreduktion
Lasagne på savoykål- och Karl-Johan svamp serveras med grillad sparris och tomatsky
Efterrätter
Lakritsmaräng med svartvinsbärssorbet samt skogsbär
Toffeepaj serveras med bananglass och vispad grädde
Chokladbiskvi serveras med hallonganache
Syrlig och gräddig rabarber serveras med vaniljsås
Frusen Svecia med krispig surdeg och bränd muscovado
Soppa med ramslök serveras med confiterad anka och parmesanchips
Paj med västerbottenost serveras med rökt regnbågslax, créme fraiche och hackad lök
Krabbkaka smaksatt med chipotle serveras med grönsaksdumpling och soyareduktion
Råbiff på kalv serveras med klassiska tillbehör samt Dalecarlia knäcke
Varmrätter
Ångad makrill med vårens primörer samt hummer- och chili consomme
Grillad Majskycklingfilé serveras med lasagne på savoykål och Karl-Johan svamp samt tomatsky
Ölbrässerad oxkind serveras med fläsksida smaksatt med aprikos och äpple samt persiljerotspuré
Hjortrostbiff serveras med gräddig lingonsås, sötpotatis- och morotsterrin samt balsamvinägerreduktion
Lasagne på savoykål- och Karl-Johan svamp serveras med grillad sparris och tomatsky
Efterrätter
Lakritsmaräng med svartvinsbärssorbet samt skogsbär
Toffeepaj serveras med bananglass och vispad grädde
Chokladbiskvi serveras med hallonganache
Syrlig och gräddig rabarber serveras med vaniljsås
Frusen Svecia med krispig surdeg och bränd muscovado
Krabbkaka smaksatt med chipotle serveras med grönsaksdumpling och soyareduktion
Toffeepaj serveras med bananglass och vispad grädde
För att boka bord kan ni antingen ringa 0247-89372 eller maila till [email protected]
Välkomna!
Kommentarer
Trackback